“Efectul MEGA. SPORT.” – emisiunea 1 cu Denisa Dragomir

“Efectul MEGA. SPORT.” – emisiunea 1 cu Denisa Dragomir

Știm cu toții cât de importante sunt beneficiile sportului asupra sănătății fizice. În schimb, avantajele psihice nu sunt atât de cunoscute publicului. Pe lângă dezvoltarea abilităților de concentrare și motivație, crearea unei discipline și creșterea încrederii în sine, sportul este o unealtă vitală pentru sănătatea mentală, mai ales în perioade dificile.

Așadar am creat pentru clientul nostru Mega Mall București, alături de Eurosport, o emisiune numită “Efectul MEGA. SPORT.”, prin care descoperim poveștile unor atleți cu performanțe remarcabile cărora sportul le-a schimbat mentalitatea, ajutându-i să se autodepășească și să înfrunte orice obstacol.

În fiecare joi, de la ora 19:00, emisiunea este live pe pagina de Facebook Mega Mall Bucuresti, iar în cadrul acesteia sunt prezentate sfaturi utile pe care le poți aplica și tu pentru a simți beneficiile sportului.

În prima ediție am avut-o alături pe Denisa Dragomir, care a vorbit despre subiectul echilibrului emoțional și avantajele de care se bucură persoanele cu un stil de viață activ.

Cu o experiență de peste un deceniu în alergare montană de lungă distanță și în competiții de skyrunning, alergare montană la peste 2000 metri, Denisa și-a descoperit pasiunea la vârsta de 11 ani. Atunci a început să alerge în concursuri școlare, iar sportul a devenit o constantă în viața ei. A reușit să obțină 5 medalii la Campionatele Mondiale de alergare montană de lungă distanță, o medalie la individual și patru medalii cu echipa României. În 2019, Denisa a obținut titlul de Campioană Europeană de Skyrunning. Adesea, menținerea controlului în situații limită se dovedește a fi o adevărată provocare pentru oricine. Modul în care Denisa și-a depășit limitele încă din copilărie i-a oferit experiența necesară să vorbească despre gestionarea echilibrului psihic în cariera sa de sportiv profesionist.

Mai jos puteți urmări înregistrarea primei ediții a emisiunii!

About The Author

tsadmin
Video: înregistrarea conferinței Marketing Sportiv în 2020 / contextul pandemiei“Efectul MEGA. SPORT.” – poveștile unor atleți cu performanțe remarcabile

OUR GREAT CLIENTS

Building a better future requires teamwork, that's why we call our clients ``family`` and we always feel that we're playing in the same team.
REACH OUT TO US

CONTACT THE SPORTS ARCHITECTS

If you have a specific project, a great idea or you just want to chat with us regarding sports marketing, don't hesitate: send us a message or invite us for a run! 🙂

Address:

Strada Traian, nr. 44

Bucharest, Romania

Hours:

Mon-Fri 9:00 – 18:00

Company:

321sport Communications SRL

Tax identification number: RO39336562

IBAN: RO97BREL0002002167760101